Anlita IT hjälp hemma med skatteavdrag


Visst kan du bli galen på teknik som inte fungerar som den ska! Det är då du ringer en vän. Men även datakunniga kontakter kan tröttna och sluta svara i telefon. Då kan det vara skönt att veta att du kan anlita hjälp.

Använd ditt rut-avdrag

Du kanske inte vet att du kan utnyttja rut-avdrag för att få hjälp hemma med it-tekniken. På så sätt behöver du inte betala hela arbetskostnaden och hjälp behöver inte bli en dyr historia. Vill du veta mer om vad som gäller, läs mer om rot och rut-avdrag eller det så kallade rit-avdraget.

Det finns mycket i hemmet som kan krångla – men inget är för litet eller för stort. Våga fråga när du behöver installera en ny App på mobiltelefonen. Se till att få hjälp med den viktiga detaljen att installera säkerhetsprogram på mobil, platta och dator. För att inte tala om alla andra saker som kan krångla hemma.

Senior kunskap du kan lita på

Oroa dig inte för att det bara är unga människor som har kunskapen och möjligheten att hjälpa dig. Det finns företag som erbjuder senior kunskap som du tryggt kan lita på. Låt dem som vet hjälpa dig och tveka inte att använda ditt Rut-avdrag. Du kommer inte ångra dig!

Pages:
Edit