Byta batteri i din Macbook


Apples datorer är kända och uppskattade för sin slimmade design. De är även väldigt uppskattade för de program eller appar som finns i iOS. Men om du har en äldre modell så brukar det vara dags att byta när batteriet blir sämre.

Det går att avhjälpa genom att byta batteriet. Det är väldigt enkelt och smidigt att lämna in datorn. Kan du dessutom göra det över internet är det ännu smidigare. Men det smidigaste är att, om du kan, byta batteriet själv.

Nu är det är möjligt

Ta en titt online och få en uppskattning på vad det kommer kosta och hur lång tid det kommer ta. Det positiva är att du får garanti på reparationer och utbytta delar. Men känner du att du har kunskapen och fingerfärdigheten som krävs så kan du köpa reservdelarna och byta främst batteriet själv.

På Phonecare hittar du originaldelar vilket känns tryggt och säkert. Och det är inte bara batterier de har som reservdelar. Du kan hitta delar så du kan byta tangentbord, högtalare, ljudkort och skärm. Men tänk på att du måste ha en viss kunskap och fingerfärdighet för att kunna byta ut dessa delarna. Batteriet är en av de enklaste delarna att byta.

Pages:
Edit